عاوز اخسر الوزن الزياده اللى عندى وكان نفسي فى متخصص يقدر يساعدنى لو س

icon 1 يناير 2018
عاوز اخسر الوزن الزياده اللى عندى وكان نفسي فى دكتور متخصص يقدر يساعدنى لو سمحتوا

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية علاج طبيعي كريمة عبد الرحمن مرسي
علاج طبيعي
يجب معرفة السن والطول والوزن والحالة الصحية العامة حتى يتم عمل برنامج غذائي صحي وعموما يمكن تقليل كمية الدهون النشويات والسكريات وزيادة كميةشرب الماء والمشى وزيادة اكل الخضروات والفاكهة وممارسة الرياضة بانتظام والانتظام في مواعيد الأكل والشرب وممكن عمل جلسات تخسيس موضعى لازالة الدهون في مناطق تجمع الدهون