الم في الوجه وخدلان وتخدير وتنميل

icon 12 فبراير 2021
لو سمحت انا سيده عمري 45 وعندي مشكله في الوجه اني بحس وجع والم شديد في الجانب الشمل من الخد والجانب اليمين فيه برضو وجع بس مش بنفس الام وذهبت لكبيب الاسمان وعملت اشاعه وقال لي مفيش مشكله فيهم وانا مش عارف اروح فين او اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. مصطفى الطالب
تغذية
أهلا ،، قد يكون التشخيص المبكر لأي مرض هو أول سبب للتشافي السريع بإذن الله ، الرجاء التوجه لطبيب الأعصاب، قد يتطلب الأمر فحص الرنين المغناطيسي ( MRI ) ودمتم سالمين ،،
أخصائي تغذية محمد حمزه
تغذية
قد يكون بسبب مشاكل بالاذن او قد يكون مرتبط بالاعصاب وقد يكون غير ذلك حضرتك توجهي لطبيب ممارس عام او ممكن تزوري الطوارئ في اقرب مستشفى لحضرتك وهما بيعملوا الفحوصات المناسبة و بيوجهوكي للاختصاص المناسب