انا نحيفه جدا وزنى وطولى عايزه برشام يكون كويس لزياده وزنى

icon 25 فبراير 2015
انا نحيفه جدا وزنى 55 وطولى 164 عايزه برشام يكون كويس لزياده وزنى

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية رناد قطينة
تغذية
وزنك يقع ضمن الحدود الطبيعية .. ولزيادة الوزن يفضل الابتعاد عن ادوية وحبوب زيادة الوزن ... أفضل طريقة لكسب الوزن هي اتباع نظام غذائي غني بالسعرات الحرارية
أخصائية تغذية روعة اسليم
تغذية
وزنك يقع ضمن المعدل المثالي، ولا ينصح بتناول ادوية لزيادة الوزن لما لها من اضرار.