ده ترجمة لتقرير الأشعه علي الركبه الشمال ممكن أفهم أنا عندي ايه مع تغيرات تنكسية مبكرة في شكل الشوكي الظنبوبي الشائك مع شحذ الحواف الرضفة ، لا أجسام فضفاضة ه. OPINION التغيرات المبكرة للركبة اليسرى المبكرة osteoarthritic tuch O

icon 23 يونيو 2018
ده ترجمة لتقرير الأشعه علي الركبه الشمال ممكن أفهم أنا عندي ايه مع تغيرات تنكسية مبكرة في شكل الشوكي الظنبوبي الشائك مع شحذ الحواف الرضفة ، لا أجسام فضفاضة ه. OPINION التغيرات المبكرة للركبة اليسرى المبكرة osteoarthritic tuch O

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سفيان الرفاعي
الروماتيزم والمفاصل
يبدز انك لم تكتب العبارات التي باللغه اللنجليزية بشكل كامل و دقيق

خشونه بالركبه

الدكتور حسام جوده
جراحة العظام والمفاصل

خشونه بالركبه

أخصائي علاج طبيعي محمود الحاج
أخصائي علاج طبيعي
عندك بداية حشونة في الركبة . يفضل انك تراجع اخصائي علاج طبيعي وتاخذ مكمل غذائي يوصفه لك الطبيب . عشان تخفف الالم وتقوي عضلات الركبة وتقلل من احتمالية تدهور الحالة وزيادة التآكل في المفصل