وزني ثابت مهماعملت انظمة غذائية بسمع كلمة خسيتي بس الميزان رافض

icon 8 مايو 2020
ماشية ع نظام صيام متقطع وبقلل النشويات والسكريات وبلعب نط حبل يوميا ولمدة شهرين ومش بخس خالص عاوزة اعرف ايه ممكن تكون المشكلة انا محتاجة انزل خمسة او سبعة كيلو

إجابات الأطباء على السؤال

د. د سارة كمال
تغذية
ثبات الوزن حله اتباع نظام غذائي جديد لتحفيز الحرق مع التأكد من عدم وجود اي مشكله صحية ( نقص ڤيتامين د او املاح....) و ممكن جدا تكون زدت عضلات و نزلت دهون ف الاجمالي واحد علي الميزان لذلك التأكد من ميزان مفصل inbody افضل..+ جلسات تفتيت دهون موضعية مع النظام الغذائي