النحافة الشديدة ومش عارف ازيد نهائي

icon 30 أغسطس 2022
انا طولي حوالي 175 سم ووزني 45 كيلو حاولت اني ازيد ف الوزن بطرق كتير ومش نافع وكشفت عند دكتور وزادت معاه حوالي 7 كيلو بس بعد كده مفيش اي زيادة وكان الدكتور بيغير الأدوية كل مرة وبرضو مش نافع اعمل ايه دلوقتي الموضوع ده بقي عقبة ف حياتي

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية سجى المدارمه
تغذية
بالبدايه قبل الادويه عزيزي لازم بتصور دكتور بيعمل الك فحوصات ، و إذ كانت نتائج سليمه، بعدها بتابع مع أخصائي تغذيه معين للمتابعه