حساسية مفرطة في اصابع رجلي حكة وتقشر ماانام تعبت شتريت هستامين يرقدني مدة العلاج وتعاود ترجع تاني واش الحل عندي سنتين اعاني كليت الدوى بس تعاود تؤجع تاني مع العلم عمري 3

icon 19 مارس 2019
حساسية مفرطة في اصابع رجلي حكة وتقشر ماانام تعبت شتريت هستامين يرقدني مدة العلاج وتعاود ترجع تاني واش الحل عندي سنتين اعاني كليت الدوى بس تعاود تؤجع تاني مع العلم عمري 3

إجابات الأطباء على السؤال

كحمن اسباب حساسيه الجلد استخدام الشوزات البلاستكيه او وجود فطريات في الرجل

الدكتور محمد محمد سعيد شافعي
الجلدية والتناسلية

كحمن اسباب حساسيه الجلد استخدام الشوزات البلاستكيه او وجود فطريات في الرجل