والدى عندة السكر وكل ميجى ياخد علاج او ياكل يرجعع مفيش حاجه بتقعد فى بطنه

icon 21 ديسمبر 2017
والدى عندة السكر وكل ميجى ياخد علاج او ياكل يرجعع مفيش حاجه بتقعد فى بطنه

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية سعاد ياسين
تغذية
عليه بمراجعة الطبيب الخاص وعمل فحوصات الدم الخاصه للتأكد من الحاله وعلاج الوضع الموجود... ممكن ان يكون الغذاء غير مناسب للجهاز الهضمي او يحتاج الى اخصائي لحميه غذتئيه