اعاني من نقص الوزن والنحافه

icon 6 أغسطس 2020
انا حاليا عندي عشرين سنه وزني 55 كيلو. وجسمي نحيف مع اني باكل كويس واخدت كذا مره مكملات غذائيه وبرضو مفيش مفعول. مع وجود وجع اسفل البطن وحرقان في البول. والبوسير بتقعد يومين تلاته وبتروح. وريح كريهه باستمرار واحيانا اسهال

إجابات الأطباء على السؤال

د. شذى ابو علي
تغذية
راجعي دكتور و اطلبي عمل فحص للغدة الدرقية و بعدين عليكي بزيارة اخصائية تغذية علاجية