التهاب مفاصل روماتويد

icon 21 ديسمبر 2021
بدات اخد اولوميانت 4 مج وانا فى زيادة مستمرة للوزن بدون اكل وعمل رجيم زيادة 16 كيلو ونقص حاد فيتامين د نسبته 4 حل السمنة المفرطة؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. يمني الجوهري
تغذية
اهم شيء في حالتك هو انك تقللي جدا بل تمنعي السكريات و الخبز لانها اطعمة تزيد من الالتهاب داخل الجسم ، تاخدي اكلات و مكملات غذائية تحتوي علي اوميجا 3 و زيت زيتون و اسماك و تاخدي مكملات غذائية تحتوي علي فيتامين دتاكلي سلطة خضرا كتير و بروتينات افضلها السمك ثم الفراخ ثم اللحوم الحمراء ، البيض و الزبادي مهمين جدا

اهم شيء في حالتك هو انك تقللي جدا بل تمنعي السكريات و الخبز لانها اطعمة تزيد من الالتهاب داخل الجسم ، تاخدي اكلات و مكملات غذائية تحتوي علي اوميجا 3 و زيت زيتون و اسماك و تاخدي مكملات غذائية تحتوي علي فيتامين وتاكلي سلطة خضرا كتير و بروتينات افضلها السمك ثم الفراخ ثم اللحوم الحمراء ، البيض و الزبادي مهمين جدا

د. يمني الجوهري
تغذية

اهم شيء في حالتك هو انك تقللي جدا بل تمنعي السكريات و الخبز لانها اطعمة تزيد من الالتهاب داخل الجسم ، تاخدي اكلات و مكملات غذائية تحتوي علي اوميجا 3 و زيت زيتون و اسماك و تاخدي مكملات غذائية تحتوي علي فيتامين وتاكلي سلطة خضرا كتير و بروتينات افضلها السمك ثم الفراخ ثم اللحوم الحمراء ، البيض و الزبادي مهمين جدا