مساء ال انا طولى حوالى و وزنى حابة انى ازود وزنى هل انا كدة فعلا نحيفة

icon 18 يونيو 2016
مساء الخير انا طولى حوالى 165 و وزنى 53 حابة انى ازود وزنى هل انا كدة فعلا نحيفة ولا طولى مع وزنى مظبوط . و هل حقن الهرمونات او الكرتزون مضرة للرحم او اية هى اعراضها

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية علاج طبيعي كريمة عبد الرحمن مرسي
علاج طبيعي
يجب عمل تحاليل مثل صورة دم كاملة وتحليل بول وبراز وكذلك تحليل غدة درقية