عندي 16 سنه ف شهر 3 اللي فات 2018 مكنتش باكل خالص غير قليل جدا وخسيت من 67 ل 47 بمجرد م زودت شويه اكلي زدت بسرعه عاوزه ارجع احرق طبيعي لان دلوقتي باكل قليل جدا بردوه ومش بحرق.

icon 14 أبريل 2019
عندي 16 سنه ف شهر 3 اللي فات 2018 مكنتش باكل خالص غير قليل جدا وخسيت من 67 ل 47 بمجرد م زودت شويه اكلي زدت بسرعه عاوزه ارجع احرق طبيعي لان دلوقتي باكل قليل جدا بردوه ومش بحرق.

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية محمد احمد عبد السلام
تغذية
لابد من وجود نظام غذائي مناسب من أخصائي تغذية
أخصائي تغذية محمد احمد عبد السلام
تغذية
مامعنى مش بحرق هل عدم النزول بالوزن هو عدم الحرق لقد تم إجهاد الجسم بخسارة شديدة في الوزن