انا عدد سعات نومى قليله مع انى عندى وقت كافى للنوم كل ماالجاء الى النوم انام صاحى حتى لو عينى مقفوله حقلى يفكر فى اى شى ولو حصل ونمت النوم ساعه او تنين مش اكتر ومشقادر اسيطر

icon 15 يوليو 2016
انا عدد سعات نومى قليله مع انى عندى وقت كافى للنوم كل ماالجاء الى النوم انام صاحى حتى لو عينى مقفوله حقلى يفكر فى اى شى ولو حصل ونمت النوم ساعه او تنين مش اكتر ومشقادر اسيطر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمود فكري
طوارىء
إذا عجزت عن تنظيم نومك ، هناك أدوية مساعدة على النوم توصف من قبل طبيب النفسية والعصبية .