صداع ونعاس وخمول ونوم مستمر واحمرار العين وارهاق شديد

icon 12 يوليو 2019
انا بقالى 5 ايام مصدع ومبقدرش اقوم من النوم وحاسس بخمول فى جسمى ولما بكون لسه صاحى الاقى عنيا حمرا دم واحس انى نعسان وادخل انام تانى بروح فى النوم على طول ولو قاومت وصحيت 1ساعه احس انى عملت مجهود كبير وبخش انام مقتول .

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
الابتعاد عن الرق والاجهاد والتوتر,بحاجة لفحوصات CBC vit b12 vitD l التيقن من التغذية السليمة وشرب الماء الكافي,الراحة السليمة النوم الكافي ليلا , نظام النوم السليم, والانتباه من خطر طول الوقت في الاستماع للهاتف والابتعاد عن الضوضاء ,والنظر للشاشات , سلامات