لو سمحت يا جدى عنده ومبيعرفش ينام بليلوبيتهياله حاجات كتير وبيشوف ناس

icon 23 يونيو 2015
لو سمحت يادكتور...جدى عنده 80 سنه ومبيعرفش ينام بليل...وبيتهياله حاجات كتير وبيشوف ناس مش موجوده....لو سمحت ممكن تشخيص للحاله وعلاج ان امكن...وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نعيم الشيخ
معالج نفسي
مكرر وتمت
الدكتور نعيم الشيخ
معالج نفسي
تمت الاجابه
الدكتور نعيم الشيخ
معالج نفسي
القلق او الهلع بحاجه للعلاج
الدكتور نعيم الشيخ
معالج نفسي
بحاجه لتشخيص ادق
الدكتور نعيم الشيخ
معالج نفسي
Clonex. قبل النوم
الدكتور نعيم الشيخ
معالج نفسي
ممكن اعطاءه منوم بالليل
الدكتور نعيم الشيخ
معالج نفسي
Xanax عند النوم
الدكتور نعيم الشيخ
معالج نفسي
قد يكون ذهان او الخرف هل عنده نسيان
الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
التهيؤات في السن الكبير غالبا بيكون سببها عضوي مش نفسي (سبب في المخ)، أنصح بعمل آشعة مقطعية على المخ، أو اذا كانت الامكانيات المادية تسمح، يعمل رنين مغناطيسي على المخ، ثم عرض الآشعة والمريض على طبيب نفسي، للتشخيص ووضع الخطة العلاجية.