ضرورى من فضلك عايزة هل الرجل المريض بالتوحد ممكن يكون عنده حساب على ال

icon 23 أبريل 2017
ضرورى من فضلك عايزة اعرف هل الرجل المريض بالتوحد ممكن يكون عنده حساب على الفيس بوك و بيتواصل عليه و يكتب و يشارك فيه زى اى حد عادى و كمان بيكتب مقالات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي اسماعيل
معالج نفسي
مريض التوحد بيجيد بعض المهارات بس مش زينا، وارد ان يقدر يعمل ده لان مرضه مشكلته في التواصل الاجتماعي المباشر والحي
طاقم الطبي
احتمال وارد ولكن قليل