حساسية العينين عند وضع اي كريم اساس واقي الشمس او كريم ترطيب مع الشعور بالجفاف عند وضعة الحكة مع تغير لون بياض العين

icon 22 نوفمبر 2017
حساسية العينين عند وضع اي كريم اساس واقي الشمس او كريم ترطيب مع الشعور بالجفاف عند وضعة الحكة مع تغير لون بياض العين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
لا تجعلي الكريم يالمس العينين واستعملي antihistamine

تعليقات الزائرين

زائر زائر

صن بلوك لاروش كنت بحطه علي حوالين عيني وكانت بتوجعني طول اليوم وبدمع كتير جدا فجأه لقيت جفن عيني اللي تحت ورام وفي حبايه. ايه العلاج لو سمحت

icon 22 أكتوبر 2023