عملت حادثه من حوالى اسابيع وفى جرح فى الجبهه وجزى من الحاجب واتخيطت بخ

icon 13 سبتمبر 2013
السلام عليكم عملت حادثه من حوالى 3 اسابيع وفى جرح فى الجبهه وجزى من الحاجب واتخيطت بخيط تجميل بس مكان الحرج ناشف اوى زى الطوبه هل دا عادى ولا ايه وشكرااااا

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
نعم هذا طبيعي وهو بسبب إلتحام طرفي الجرح يمكنك استعمال كيريم مطري
د. حكمت فريحات
طب عام
نعم هذا شئ طبيعي وسيختفي مع مرور الوقت ،ويمكنك استخدام كريم مرطب مثل جليسوليد ،والكريم المذكور يعمل على إزالة أثار الجروح والحروق والحبوب