حضرتك انا عملت ليزر عند ة تجميل كان عندى فى وجهى اثار جروح والجروح الى

icon 14 مارس 2018
حضرتك انا عملت ليزر عند دكتورة تجميل كان عندى فى وجهى اثار جروح والجروح الى عندى خدت لون بنى واحمر واسود وكنت عايز حل ليها عشان عملالى مشكلة فى وجهى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة صفاء احمد محمد ربيع
الجلدية والتناسلية
الفراكشنال ليزر هو الخاص بازالة الندبات كرر الجلسة مع استخدام واقى شمس وتجنب تقشير الجلد