دلوقتى انا عندى قشره فى حواجبى و بحس انها لازقه فى الجلد الى تحت الحواجب ولما بغسلها بالصابون بتزيد كتييير علشان كده بطلت اغسل حواجبى و وشى كله و انا بشرتى دهنيه اوى و وبيبقى فيه زى ما يكون زيت كده على حواجبى و عند منطقة التقاء الانف بالوجنتين و فى وشى كله عموماً يعنى بس المنطقتين دول اكتر انا مافيش حبوب قد كده فى وشى يعنى 4 او 5 حبايات بس بحس بأكلان كده فى وشى و وحكه بس ما بقدرش اعمل حاجه الموضوع ده عندى بقاله سنتين او يمكن اكتر

icon 10 نوفمبر 2012
دلوقتى انا عندى قشره فى حواجبى و بحس انها لازقه فى الجلد الى تحت الحواجب ولما بغسلها بالصابون بتزيد كتييير علشان كده بطلت اغسل حواجبى و وشى كله و انا بشرتى دهنيه اوى و وبيبقى فيه زى ما يكون زيت كده على حواجبى و عند منطقة التقاء الانف بالوجنتين و فى وشى كله عموماً يعنى بس المنطقتين دول اكتر انا مافيش حبوب قد كده فى وشى يعنى 4 او 5 حبايات بس بحس بأكلان كده فى وشى و وحكه بس ما بقدرش اعمل حاجه الموضوع ده عندى بقاله سنتين او يمكن اكتر

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
ننصحك بغسل الحواجب بشامبو جلايتون أو سيبورال يوم بعد يوم إلى أن تختفي القشرة فتصبح مرتين في الأسبوع.