مشكله فى اصابع القدم

icon 12 مايو 2022
لو سمحت انا كنت قعدت يوم كامل لابسه كوتشى ضيق من ٣ شهور كده المهم انه اسود تحت صباع رجلى الكبير فى القدمين كان بيوجع وقتها بس الوجع راح . من يومين انا شيلت الضفر من صباع فيهم على اساس اشيل الدم الى متجلط تحته لان كان شكله مضايقى جدا دلوقتى اعمل ايه لان خايفه الضفر ميطلعش وكمان الاسود ده هيروح ولا لا

إجابات الأطباء على السؤال

د. هديل رفعت
الجلدية والتناسلية
متقلقيش هيطلع تاني ان شاء الله، بس علشان ميحصلش التهاب في المكان يفضل وضع كريم fucidin و dermatin بالتبادل لمده اسبوع