لدى مرض غريب انا كل ما اجى انام اصحى بعد ثانية او اتنين علطول ولو مرات

icon 15 يونيو 2013
لدى مرض غريب انا كل ما اجى انام اصحى بعد ثانية او اتنين علطول ولو 10 مرات على نفس المنوال والصحيان بيكون مصاحب بالاعراض المرعبة والموجعة دى . الم فى كل عضو تم استخدامة فى ذلك اليوم مثلا ظهرى وانا قاعد على الكمبيوتر لما اصحة علطول الاقى قلم غير مبرر وقلبى بيضرب ضربات وكأنة سيتوقف ودماغى وكانها ستصاب بالتجمد وكأنها فى طريقها الى الانتفاخ وبحسس عليها من خوفى .. ورجفان داخلى مخيف ومشكلة فى التنفس . والعرق او الشريان مش عارف بيكون قوى جداا وبشعر وبالدوخة والاغماء . ما هذا ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الشوبكي
معالج نفسي
احي الكريم ان ما ذكرته مبدئيا عن حالتك يشير انك تعاني من نوبات الهلع الشديدة والقلق الشديد التحولي راجع طبيب نفسي وابتعد عن النيكوتين والكفائين والكحول ومارس الرياضةواخذ غذاء متوازن