علاج للكلسيترول 220 وهل يمكن تقسيم قرص اللبيتور 40 لجرعتين

icon 26 سبتمبر 2019
ما العلاج المناسب للكلسترول 220 وهل يمكن تقسيم قرص لبيتور 40

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني حسام بدوي
صيدلاني
في ادوية كتير جدا لعلاج زيادة الكوليسترول و مينفعش تاخديها من غير استشارة طبيب مختص بالحالة و بالنسبة لحبوب ليبيتور فالقرص ممكن كسره عادي لكن الجرعة قد لا تكون متساوية في الجانبين لذلك الافضل تناول حبة كاملة من تركيز 10 بدل نص حبة من تركيز 20