كنت عاوزة تناول الخميرة مع المياه او اللبن بيزيد الوزن ولا بيقلله واست

icon 1 أكتوبر 2018
السلام عليكم كنت عاوزة اعرف تناول الخميرة مع المياه او اللبن بيزيد الوزن ولا بيقلله واستخدم خميرة فورية ولا بيرة ولا اقراص والاقراص اسمها ايه فالصيدليى وايه الكميات المناسبة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد خيري
تغذية
رائعة جدا لزيادة الوزن يمكن استعمال الخميرة البيرة مع اللبن مكعب صغير مساء ويمكن استعمال الأقراص من الصيدلية أقل شيء 4 أقراص باليوم
أخصائي تغذية محمد احمد عبد السلام
تغذية
الخميرة تزيد الوزن أيا كان نوعها خميرة بيرة فوريه أو أقراص الصيدليه ولكن أقراص الصيدليه أفضل المعدل من 6ل12 قرص في اليوم

اقراص خميرة قرص واحد  يوميا ,

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

اقراص خميرة قرص واحد  يوميا ,