زياده وزن وسوء تغذيه

icon 9 يناير 2022
عملت دايت سنه خسيت 10 كيلو واهملته فازدت 16 كيلو فى حوالى 5 شهور و نفسيتى سيئه جدا فعايزه نظام دايت غذائى ورياضى صحى التزم بيه لنزول 16 كيلو وزن 66 و طول 158

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد نبيل موافي ابراهيم
تغذية
الوزن من ٥٦ ألي ٥٩ كيلو هايكون كويس جدا وصحي تقليل كل الوجبات الغذائية ككمية للنصف مع تقليل السكريات والحلويات والنشويات وتنظيم الوجبات الغذائية في مواعيد محددة وبكميات مناسبه الافضل في وضع البرنامج الفذائي تقييم شامل للصحة العامة