خدي اليمين دايما منتفخ وخدي الشمال نحيف مش عارفه ايه السبب ارجوكم حد يفيدني ايه السبب لكدا مع العلم ان اختي برضو زي خد وخد

icon 23 مايو 2019
خدي اليمين دايما منتفخ وخدي الشمال نحيف مش عارفه ايه السبب ارجوكم حد يفيدني ايه السبب لكدا مع العلم ان اختي برضو زي خد وخد

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية احمد حماد
تغذية
نحافة الوجه عموما قد تكون بسبب الأنظمة الغذائية الغير صحية ، و الحل يكمن في إتباع نظام غذائي صحي و قد ينصح ببعض المكملات الغذائية إضافة إلى الكريمات و الزيوت الموضعية ,