نظام غذائي لمريض السكر

icon 2 أغسطس 2020
انا ماما عندها السكر و الضغط ، بس هي عايزه تعمل دايت عشان تخس عشان وزنها مضايقها ، .. هي بتدوخ لما مبتاكلش و بتتعب ، مش هتقدر تلعب رياضه لان عضمها بيوجعها و مش بتعرف توطي ، بس تقدر تمشي .. بتمني تقولولي علي نظام غذائي كويس ليها عشان هي متضايقه اوي من وزنها

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية احمد حماد
تغذية
النظام الغذائي الصحي كفيل بالسيطرة على السكر و الضغط و في نفس الوقت انقاص الوزن و الحفاظ على حيوية و نشاط الجسم . لوصف النظام الغذائي المناسب لا بد من التقييم الصحي و التغذوي .