اعاني من فقدان ف الشهيه منذ خمس سنين وفقدان لجميع المشاعر كشفت كتير اخد ادويه كتير مفيش نتيجه ومفيش تشخيص صح وزني نزل ١٦ كيلوا بقي عندي نحافه شديده وعندي

icon 4 يونيو 2019
اعاني من فقدان ف الشهيه منذ خمس سنين وفقدان لجميع المشاعر كشفت كتير اخد ادويه كتير مفيش نتيجه ومفيش تشخيص صح وزني نزل ١٦ كيلوا بقي عندي نحافه شديده وعندي

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية احمد حماد
تغذية
ينصح بمراجعة المختص .
الدكتور اسامه محمد
تغذية
الجانب النفسي مهم جدا لنجاح علاج اى حالة نحافه====