كيف اتخلص من شحوم العانه تحت البطن

icon 9 يونيو 2022
اعاني من زياده الشحم في منطقه العانه فوق القضيب وزني ١٢٣ وطولي ١٧٥ فيه حل ؟

إجابات الأطباء على السؤال

أهلا ،، عن طريق التحكم بالعنصرين الأساسيين لزيادة او  تقليل الوزن والذين هما : ( الطعام و التمرين ) ، بالنسبة لمعلمات جسمك وعمرك فعليك أن لا تتعدى ال 2000 سعر حراري يوميا حتى نضمن دخول الجسم في مرحلة الحرق الكيتوني  ، بالطبع هذا الجدول سيشمل إيقاف تام لتناول السكر و الخبز و مشتقات الحليب ، والتركيز على اللحوم والاسماك و الدجاج و البيض والخضروات الطازجة او المطبوخة والمكسرات ، اما بالنسبة للتمارين ف التمرين المخصص للتخلص من دهون هذه المنطقة يسمى (Jackknife crunch ) ، وينصح بالطبع بممارسة تمارين الجهظ العالي التي تسبب تعرق كافي للجسم و حرق اكبر كمية دهون يوميا Hello ,, By controlling the two main elements for increasing or decreasing weight, which are: (food and exercise), for your body parameters and your age, you should not exceed 2000 calories per day in order to ensure that the body enters the ketogenic phase, of course this schedule will include a complete cessation of eating sugar and bread  And dairy products, and focus on meat, fish, chicken, eggs, fresh or cooked vegetables and nuts. As for exercises, the exercise designed to get rid of fat in this area is called (Jackknife crunch), and of course it is recommended to practice high intensity exercises that cause sufficient sweating of the body and burn the largest amount  daily fat

د. مصطفى الطالب
تغذية

أهلا ،، عن طريق التحكم بالعنصرين الأساسيين لزيادة او  تقليل الوزن والذين هما : ( الطعام و التمرين ) ، بالنسبة لمعلمات جسمك وعمرك فعليك أن لا تتعدى ال 2000 سعر حراري يوميا حتى نضمن دخول الجسم في مرحلة الحرق الكيتوني  ، بالطبع هذا الجدول سيشمل إيقاف تام لتناول السكر و الخبز و مشتقات الحليب ، والتركيز على اللحوم والاسماك و الدجاج و البيض والخضروات الطازجة او المطبوخة والمكسرات ، اما بالنسبة للتمارين ف التمرين المخصص للتخلص من دهون هذه المنطقة يسمى (Jackknife crunch ) ، وينصح بالطبع بممارسة تمارين الجهظ العالي التي تسبب تعرق كافي للجسم و حرق اكبر كمية دهون يوميا Hello ,, By controlling the two main elements for increasing or decreasing weight, which are: (food and exercise), for your body parameters and your age, you should not exceed 2000 calories per day in order to ensure that the body enters the ketogenic phase, of course this schedule will include a complete cessation of eating sugar and bread  And dairy products, and focus on meat, fish, chicken, eggs, fresh or cooked vegetables and nuts. As for exercises, the exercise designed to get rid of fat in this area is called (Jackknife crunch), and of course it is recommended to practice high intensity exercises that cause sufficient sweating of the body and burn the largest amount  daily fat