اشعر بالضيق والاكتئاب

icon 31 مايو 2020
اشعر بالضيق طول اليوم وما احس اني مرتاح نفسيا حاسس اني مكتأب مع ان مفيش احداث سلبيه بتحصل

إجابات الأطباء على السؤال

د. رانيا عاشور
معالج نفسي
ممارسة الرياضة ووضع جدول للانشطة اليومية مع تغير بالروتين اليومي سيكون جدا مفيد
تعليقات الطبيب على السؤال
ماهى الاعراض ومنذ متى بداءت لان هناك محكات لتشخيص الاكتئاب وليس سوى اعراض بسيطة نحكم انها اكتئاب
icon 1 مايو 2020

تعليقات الزائرين

h h

ع طول تعبانه نفسيا حاسه اني مش مرتاحه متعصبه دايما مهزوزه مشتته مش عارفه انا عايزه مفيش حاجه بتبسطني

icon 8 ديسمبر 2023