اسباب النوم الكتير ومش نوم عادي انا بنام بالايام مش بساعات كمان ومبصحاش ولا حد يعرف يصحيني ولا منبه ولا حاجه وطول ماانا نايمه بحلم كتير اوي ومش عارفه افرق بين الحلم والواقع

icon 22 سبتمبر 2018
اسباب النوم الكتير ومش نوم عادي انا بنام بالايام مش بساعات كمان ومبصحاش ولا حد يعرف يصحيني ولا منبه ولا حاجه وطول ماانا نايمه بحلم كتير اوي ومش عارفه افرق بين الحلم والواقع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حكم دياب
معالج نفسي
تخطيط دماغ كهربائي و فحص عضوي شامل قبل الاستشارة النفسية
طاقم الطبي
هذا يتطلب تقييم الطبيب النفسي