ما معنى التقرير الطبى التالى للاشعة central narrowing of the hip joint space suggesting arthritis. multiple innumerable punctuate sclerosis/calcifications are seen in the innominate bone , left iliac bone and left ischium. irregular calcific shadows

icon 13 أكتوبر 2014
ما معنى التقرير الطبى التالى للاشعة central narrowing of the hip joint space suggesting arthritis. multiple innumerable punctuate sclerosis/calcifications are seen in the innominate bone , left iliac bone and left ischium. irregular calcific shadows

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
يوجد خشونة في مفصل الورك وعظام الحوض