ضعف في الجانب الايمن

icon 18 يناير 2021
اعاني من ضعف في الجانب الأيمن من الجسم ..بحيث أن العضلات لا يزيد حجمها حتى مع ممارسة الرياضة ..

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
 الاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب اعصاب لاجراء اللازم من تصوير وتحليل للدم وغيره او لتوجيهك للتخصص المعني

تعليقات الزائرين

زائر زائر

مش بعرف امسك حاجة خفيفة بإيدي اليمين وبتترعش لما يمسكها انما امسك او اشيل حاجه ثقيلة عادي وبالنسبة للمشي بحس ان مش متوازن كدا اعمل ايه او ايه العلاج اللي ممكن اجيبه للعلم انا تعبان من يوم 23/7 الأشعة بتقول في تليف في المخيخ ومشيت على علاج وفاضل معايا الاثار دي ايه الحل ؟

icon 25 مارس 2024