المشاكل الهضميه وعمليات الاخراج

icon 11 يونيو 2020
انا عمري 15 سنه وعندي مشكله الامساك المزمن من 3 سنين (ولكن الذهاب اقل شي 3 مرات في الاسبوع ولكنها قاشيه كالحجر وصعبه الاخراج) والان منذ ثلاث ايام لاحظت علامات الاسهال الخفيف جدا ما السبب؟ وماهو العلاج؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. سعد ابو المعاطي
باطنية
ممكن ناخد flagyl 500 tab قرص بعد الاكل يوميا furazol tab قرص مرتين يوميا ولو فيه امساك ناخد minalax tab قرص مره واحده يوميا