انا اصبت بالسكري من شهرين واستعمل جلوكوفاج ولكن ان اصبت بالمرض واخدت د

icon 24 ديسمبر 2012
انا اصبت بالسكري من شهرين واستعمل جلوكوفاج 1000 ولكن منذ ان اصبت بالمرض واخدت دواء اماريل في البداية 2 مجم من يومها وانا عندي صداع ودوخة واستعمل مسكنات وعاوز اعرف ايه سبب الصداع والدوخة المتكرر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
لمعرفة سبب الصداع والدوخة يجب ان تخضه لفحص سريري اولا من قبل الطبيب لمعرفة ضغطك وهل تعاني من مشاكل في النظر او هل هناك ضغط من قبل فقرات الرقبة بين بعضها الخ هذا ما سيحدده الفحص من قبل الطبيب