انا عندى عاوز اسال انا عملت العاده السرية نهارده وبقالى اكتر من شهر ال

icon 4 فبراير 2013
انا شاب عندى 20 سنة عاوز اسال انا عملت العاده السرية نهارده وبقالى اكتر من شهر الحمدلله مافيش حاجه بس حاسس نهارده بدوخه جاااااامده هل العادة دى السبب فى كده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الدوخة لها أسباب كثيرة منها الجوع وهبوط الضغط مثلاً، وليس بالضرورة من العادة السرية. إذا استمرت الدوخة راجع طبيبك!