ضربه على الراس ادت الى كسر وارتجاج ف المخ ودخوله في غيبوبه عميقه

icon 11 أبريل 2022
صديقى في غيبوبه منذ يومين بسبب خناق ، الشخص اللي اتخانق معاه ضربه على دماغه ، فعمله كسر ف الجمجمه ونزيف داخلي ودخل العمليات فورا وخرج دخل العنايه وهو الآن متوصل بالفينت ، والنهارده كان برادي واتحط له ادرينالين بامب والجلاسكو بتاعه 3 ، ف عايز اعرف مدى خطورته وهل فيه احتمال يفوق من الغيبوبه ولا لا

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد الزريقي
دماغ واعصاب
من الصعب تقييم حالات والتنبؤ بها مثل ذلك وخاصه ان الغلاسكو ٣