علاج للصدفية المزمنة .. استخدمت حقنة ميثوتراكسيت و أتت بنتيجة طيبة بس المرض سرعان ما يعود في مدخل فصل الشتاء , منتشرة بجزء كبير بالجسم و أرتاح لفكرة العلاج بالحقن .

icon 23 مارس 2015
علاج للصدفية المزمنة .. استخدمت حقنة ميثوتراكسيت و أتت بنتيجة طيبة بس المرض سرعان ما يعود في مدخل فصل الشتاء , منتشرة بجزء كبير بالجسم و أرتاح لفكرة العلاج بالحقن .

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د كمال الشخره
الجلدية والتناسلية
يوجد علاجات tnf humors or enprel