اعانى من خصله بيضاء فى شعرى ودايما بصبغ شعرى كن الاول عادى شعرى كن عيبه خفيف وبيقع دلوقتى شعرى اتحرق والشعرايه بقت خشنه وباقى شعرى ال مبيجيش عليه الصبغه ناعم جدا مشكلتى الاكبر

icon 7 سبتمبر 2015
اعانى من خصله بيضاء فى شعرى ودايما بصبغ شعرى كن الاول عادى شعرى كن عيبه خفيف وبيقع دلوقتى شعرى اتحرق والشعرايه بقت خشنه وباقى شعرى ال مبيجيش عليه الصبغه ناعم جدا مشكلتى الاكبر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
عليك التقليل من صبغ الشعر لانها مادة كماوية تقتل جذور الشعر فيتساقط تدريجيا لذا انصحك بعدم صبغه وربما يكون احسن جاذبية في طبيعة لونه