طريقة استخدام كريم موف

icon 22 فبراير 2023
السلام عليكم لو سمحتوا كنت عايز اعرف هل لازم دش سخن او دافئ قبل استخدام مووف كريم المصري ولا هو يفضل بس برضو بدون الدش الدافئ هيعمل مفعول شكرا جدا

إجابات الأطباء على السؤال

د. هبه حسن
صيدلاني
وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته لو استخدم كريم موف بدون دش دافي سوف يمتص وله تأثير ولكن استخدامه بعد دش دافي حيث تكون المسام منفتحه يساعد علي زياده الأمتصاص وتحسن مفعوله