انا طولى وعندى وكنت عاوز اسال عن هرمونات الطول وكنت عاوز لو انا اخدتها

icon 21 ديسمبر 2012
انا طولى 162 وعندى 18 سنه وكنت عاوز اسأل عن هرمونات الطول وكنت عاوز اعرف لو انا اخدتها حضرنى ولالا والمفروض اتابع مع دكتور علاج طبيعى ولالا مع العلم انا محتاج اطول لظروف مهنتى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
في مثل عمرك تنتهي فترة النمو الثانية لدى الشباب , لاينصح باخذ هرمونات نمو دون الرجوع لاخصائي الغدد الصماء والسكري من اجل الفحص وقياس مستوى هذا الهرمون وهو فقط القادر على تقديم النصيحة والعلاج