لو سمحت يا انا تعرضت للاغتصاب وحبيبت الشذوذ وعاوز هروح ل علشان يعالجنا

icon 5 سبتمبر 2013
لو سمحت يادكتور انا تعرضت للاغتصاب وحبيبت الشذوذ وعاوز هروح لدكتور علشان يعالجنا ممكن اعرف اعرف لدكتور تخصص اى وهقولة اى انا توبت الحمد لله بس انا ممكن انتحر من الفضيحة فى الجيش المصرى وشكرا يادكتور وهل الدكتور ممكن يفضحنى ولالالا انا مكسوف قوى ومش بنام الليل من التفكير انا عندى شرخ وبواسير وهل ممكن الدكتور لو ف امراض يعالجنى بسرعة ومتعرفش فى كشف الجيش

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
إذا عولجت البواسير والشرخ فقد تخفي ثار الشذوذ! عليك أيضاً مراجعة اختصاصي أمراض نفسية لمتابعة الحالة.