مساء ال انا عندى تعرضت لعملية اغتصاب وانا طفل ولم تتكرر بعد بس انا بعد

icon 29 ديسمبر 2015
مساء الخير -- انا شاب عندى 19 سنة - تعرضت لعملية اغتصاب وانا طفل ولم تتكرر بعد - بس انا بعدها كنت بدخل اشياء رفيعة فى جسمى -- وبطلت هذه الرغبة نهائيا منذ وقت طويل - فهل من ضرر من فتحة شرجى وازاى اقدر ارجعها لوضعها الطبيعى -- عشان اى كشف طبى - ياريت الاجابة بشئ من التفصيل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق صبحي عبدالعزيز
جراحة عامة
اذا لم هناك خروج تلقائي للبراز او الغازات فلا تحتاج لشيء اما الخروج اللاإرادي فيحتاج لتضييق فتحة الشرج وهي عملية بسيطة