انا يا عندى خراج تحت باطى اليمين ومش عارفه اعمل ايه اخدت برشام اوجمنتي

icon 16 يوليو 2012
انا يا دكتور عندى خراج تحت باطى اليمين ومش عارفه اعمل ايه اخدت برشام اوجمنتين ا جم وجبت مرهم اسود ومعملش حاجه ومش عايزه اروح افتحوه عشان بخاف اوى ومش هقدر اعمل ايه يا دكتور عايزه اسم مرهم شديد بالله عليك يا دكتور حتى ينشفوه ولو فعلا صرف بالبرشام ومرهم ممكن يعملى حاجات تانيه ف جسمى والبكرتيا تمشى ف جسمى والاوجمنتين ده كويس ولا لاء بالله عليك يا دكتور رد عليا عشان خابف اوى؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ما فعلتيه يكفي، فالمضاد الحيوي يقضي على الجراثيمو المرهم الأسود يساهم في سرعة تقيح الجرح وخروجه أيضاً،انتظري كام يوم ، وإن شاء الله كله تمام.