عندي وجع في فتحه الشرج

icon 6 أبريل 2022
مش بعرف ادخل التويلت و عندي وجع جامد و بقالي اسبوعين ماشيه علي كريم فاكتو و برشام دافلون ٥٠٠ و مافيش اي تطور ممكن اعرف اعمل ايه او محتاجه ايه و انا مكشوفه اروح لدكتور او دكتوره

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وائل فطاير
جراحة عامة
هذه بواسير متخثره. ممكن اضيف للعلاجات التي تاخذيها عمل مغاطس بالماء الدافئ مع ملح واخذ مسكن. وان لم يحصل استجابه للعلاج يلزم اجراء عمليه