الامساك المزمن والشق الشرجي والقولون العصبي

icon 10 يناير 2021
كنت بعاني من الامساك وضغطت علي نفسي وحصل شق شرجي وبعد كده جبت مرهم نيوهيموران عالج الشق الشرجي واخدت للامساك لاكتيلوز ومينالاكس واول ما بوقفهم مبعرفش ادخل الحمام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سامي سعد
جراحة عامة
لازم تستمري علي العلاج الموضعي ٣ شهور علي الاقل و الملين لازم يتغير لانه هيستمر نفس الفتره و ده لا يصلح مع اللاكتيولوز لو بعد ٣ شهور لم تتحسن الاعراض مع العلاج اعتقد التدخل الجراحي محتمل