عملت انظمة غذائية كتيرة بما فيها الحرمان وغير الحرمان وجربت اغلب الانظمة وانظمة صحية اللي هي اسلوب حياة وبردو مش بخس وزني قاعد زي مهو انا سني 18 سنة ووزني 70 كيلو ارجو الرد

icon 7 مايو 2018
عملت انظمة غذائية كتيرة بما فيها الحرمان وغير الحرمان وجربت اغلب الانظمة وانظمة صحية اللي هي اسلوب حياة وبردو مش بخس وزني قاعد زي مهو انا سني 18 سنة ووزني 70 كيلو ارجو الرد

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية احمد حماد
تغذية
لا بد من التقييم الصحي و التغذوي .