بنتى بتاخد تيربو سليم للتخسيس بقالها اربعه ايام وجالها امبارح باليل صداع رهيب ف اخر دماغها ولحد الان لسه عندها وجالها الصبح اسهال لحد دلوقتى وعماله تعرق جامد ومتلجه اى السبب يا دكتور

icon 20 يونيو 2017
بنتى بتاخد تيربو سليم للتخسيس بقالها اربعه ايام وجالها امبارح باليل صداع رهيب ف اخر دماغها ولحد الان لسه عندها وجالها الصبح اسهال لحد دلوقتى وعماله تعرق جامد ومتلجه اى السبب يا دكتور

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية محمد احمد عبد السلام
تغذية
اوقفي المنتجات الخاصه ب التخسيس فورا وتشرب سوائل دافيه وماء مع قليل من الملح بشكل كبير لمنع جفاف الجسم من الداخل