انا رفيعه جدا وعايزه حل ضروري عشان انا ف ٣ ثانوي وشهور وهدخل كليه

icon 29 أبريل 2021
انا وزني ٤٧ وطولي١٦٠ ورفيعه اوووي وروحت لدكاتره كتير ومفيش فايده خدت علاج وحقن كتير ومفيش حاجه برضو عايزه اعرف ده من اي مع العلم ان اهلي كلهم جسمهم حلو مش تخين ولا تخين اووي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اغيد محمد بيريص
الغدد الصماء
الزمن هو الحل الوحيد لزيادة الوزن . هي فرصتك الان أن تأكلي على راحتك وأن تهتمي بدروسك . وسوف يأتي يوم يزداد وزنك فيك وتتحسري على أيام النحافة