الصوت الضعيف والحاد ايه الحل فيه

icon 25 أغسطس 2019
صوتي ضعيف وحاد رغم اني عندي 19 سنه وعايز اعرف لو فيه عمليات تخلي الصوت قوي وناعم ولا لا او ادويه معينه بتخلي الصوت احسن ونبره الصوت احلا

إجابات الأطباء على السؤال

د. الغريب عبدالواحد
الأنف والاذن والحنجرة
مادام لا يوجد اى مشكلة عضوية بالاحبال الصوتية فلا داعى لاى تدخل جراحى اما المشاكل الوظيفيه بمرور الوقت وكبر السن يحدث تحسن او استشارة طبيب تخاطب لو فيه تمارين تقويه للاحبال الصوتية